1. Piktiv
  2. /
  3. Spelutveckling

Spelutveckling

Vi är spelutvecklarens bästa vän; vi finns till för att hjälpa andra företag att göra det bästa spelet de kan genom att assistera inom alla områden av utvecklingen.

game development

Team, inte individer!

Ett konsultteam från Piktiv är en välsmord maskin som är redo att lyssna på dina tankar och idéer och förverkliga dem.

Piktiv tror att den bästa programvaran skapas när hela teamet tar ansvar för den produkt de utvecklar. Vi är stolta över vår långa erfarenhet av att leverera både bra programvara och kompetenta konsulter. Piktiv är en organisation som bygger på lärande och vi strävar alltid efter att lära oss både från inom och över teamgränserna.

När du arbetar med Piktiv får du inte bara en eller flera extra resurser att tilldela din utveckling; du får ett kompetent utvecklingsteam med en väletablerad struktur och arbetssätt.

Tjänster

om_oss

Portning

Piktiv har en lång erfarenhet av portning, särskilt när det gäller mobilportning. De kunduppdrag som vi kan prata om belyser deras respektive komplexitet, något vi är stolta över att kunna ta itu med direkt.

Vi gör dock inte enbart mobilportningar, och ser fram emot att kunna utöka våra kunduppdrag, särskilt när det gäller konsoler. Genom vårt arbete har vi etablerat en bra relation med Microsoft och skulle vara mycket intresserade av att porta till XBOX.

Co-development

Med Co-development får du ett dedikerat insatsteam som gör det som behöver göras för att leverera spelet i tid. Det kommer även att avlasta arbetet med att skala upp din organisation genom rekrytering, vilket tar bort det tidskrävande arbetet med att hitta dina nya kollegor.

losningar_karriar
start_system_developement

Specialistkonsultation

Specialistkonsultation är för alla som har ett mycket specifikt problem som behöver lösas, oavsett om det gäller nätverk, rendering eller något annat område inom spelutveckling. Vi kan ta hand om det viktiga arbete du inte har tid med, och ta bort hindren som står i vägen för att du ska kunna skapa ett fantastiskt spel.

Kunduppdrag

Karriär

Välkommen till Piktiv, hem för experter i världsklass!

Piktiv är ett växande, stabilt företag där du kommer att ha möjlighet att ytterligare utveckla dina professionella färdigheter när vi fortsätter att växa, antingen som generalist eller specialist.

Ansök idag!

om_oss_2_optimized_optimized_optimized_optimized

Kontakt

Vi ser fram emot att höra om din studios aktuella behov!

Otto Kivling Portrait