1. Piktiv
  2. /
  3. Mjukvaruutveckling

Mjukvaruutveckling

Har du svåra problem inom mjukvaruutveckling som behöver lösas eller behöver du ett drivet team som kan hjälpa till att förändra hur din process fungerar vid leverans av programvara?

software development

Din framtida partner

Att sätta samman ett team med fantastiska utvecklare med rätt kombination av färdigheter för ditt företag är riskabelt, tidskrävande och faktiskt rätt svårt. När teamet väl är komponerat är det dessutom en utmaning att hålla det samlat och upprätthålla en högpresterande arbetskultur. Vi är lösningen för att undvika sådana risker och oförutsedda kostnader.

Låt oss utveckla ditt företag

Vi är ett företag med uppmärksamma och agila mjukvaruutvecklare, redo att lyssna på dina behov. Vi kommer att lyssna på dig och se till att vi har en fast förståelse för din affärsmodell. Vi kommer att arbeta nära med dig för att förverkliga dina önskemål och idéer till en pålitlig och stabil lösning. Vårt iterativa arbetssätt garanterar att den lösning vi bygger tillsammans med dig uppfyller ditt företags behov. Som vår kund är du en integrerad del av vår utvecklingsprocess och du kommer att vara inkluderad i den hela vägen.

Erfarna veteraner

Våra ingenjörer är vana vid att arbeta i komplexa system, äldre programvara och toppmodern teknik där kraven på säkerhet, prestanda och användarupplevelse är av största vikt. Som ett konsultföretag som levererar expertteam till våra kunder, har våra utvecklare en hög anpassningsförmåga och en stark känsla av ansvar gentemot sitt arbete. På Piktiv överträffar vi era förväntningar, och strävar efter att leverera enastående resultat.

Expandera text
Dölj text
Högkvalitativ mjukvara

Med oöverträffad transparens och inkludering i vår process kommer vi att ge dig snäva feedback-loopar under vår utvecklingsprocess. För oss är det det enda sättet att verkligen uppnå högkvalitativ mjukvara som exakt matchar dina affärsbehov och ger en skalbar lösning.

Engagerade utvecklare

Vi bryr oss om vårt arbete, och det börjar med dig. Vi går utöver vårt djupa intresse för teknologi och förbinder oss att förstå din affärsidé. Vi är med dig hela vägen.

Kunduppdrag

Karriär

Välkommen till Piktiv, hem för experter i världsklass!

Piktiv är ett växande och stabilt företag där du kommer ha möjlighet att utveckla dina professionella färdigheter ytterligare medan vi fortsätter att växa, antingen som specialist eller generalist.

Ansök idag!

artikel_case_1_optimized

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss, vi vill gärna höra om ditt företag!

MBjering