1. Piktiv
  2. /
  3. Om oss

Om oss

Piktiv är en plats för experter i världsklass, och vårt mål är att göra världen mer intelligent tillsammans med våra kunder.

En formel för excellens

"Piktiv är ett företag där kvalitet är viktigast och vi vågar arbeta på rätt sätt.

Vi tror på styrkorna hos varje individ och låter dem använda dessa styrkor för att göra rätt saker rätt. Piktiv ska vara en arbetsplats som aldrig avviker från detta. De långvariga affärsrelationerna med våra många kunder är bevis på det." - Jonas Bjering, Grundare

Jonas Bjering
+ 50

Fantastiska konsulter

+ 66

Tillfredsställda kunder

+ 13

År i branschen

Piktivs resa började 2009 där en konsult som arbetade dygnet runt helt enkelt inte kunde hålla jämna steg med efterfrågan på sina tjänster.

Han började bygga upp ett team av konsulter och bollen fortsatte bara rulla, nu har vi cirka 50 anställda i 3 städer som arbetar inte bara med mjukvara utan också med spelutveckling och affärsutveckling.

Om det är något du kan lita på inom IT-konsultation så är det att nya möjligheter dyker upp när du minst förväntar dig det, vilket är varför våra grundstenar inkluderar flexibilitet och en vilja att lära sig nya saker. Vi har en teknik-agnostisk strategi där vi är öppna för att använda vilken teknologi som helst så länge den löser vår klients problem. Vi finns till för att vara ett hem för våra experter där de kan växa tillsammans med våra klienter och göra världen till en smartare plats.

Expandera text
Dölj text
Högkvalitativ mjukvara

Med oöverträffad transparens och inkludering i vårt arbetsflöde kommer vi att ge dig snäva feedback-loopar under vår utvecklingsprocess. För oss är det det enda sättet att verkligen uppnå högkvalitativ programvara som exakt matchar dina affärsbehov och erbjuder en skalbar lösning.

Engagerade utvecklare

Vi bryr oss om vårt arbete, och det börjar med dig. Vi går utöver vårt djupa intresse för teknologi och förbinder oss att förstå din affärsidé. Vi är med dig hela vägen.

Teamet

Piktiv är hem för en mångfald av människor, både när det gäller nationalitet och specialisering, men vi har en sak gemensam: vi älskar att lösa de knepigaste problemen för våra kunder!

Namnlös design

Kunduppdrag

Begagnathall minimize
Case

Mercari Group

Piktiv – Bild
Case

Brand New Profile