1. Piktiv
  2. /
  3. Tillväxtmarknadsföring

Tillväxt marknadsföring

Vi är inte lojala mot specifika digitala verktyg som andra är. Vi är lojala mot din företags tillväxt. Välkommen till hemmet för experter inom tillväxtmarknadsföring!

BotHeroStonks
8

Fantastiska konsulter

+ 30

Kunder

+ 6

År på marknaden

Få ditt företag att växa med vår datadrivna tillvägagångssätt inom marknadsföring

 

Vi är experter inom tillväxtmarknadsföring och är alltid passionerade att lära mer och vara på framkanten, vilket är avgörande för att hjälpa ditt företag att växa.

Growth Marketing, Growth hacking eller som det heter på svenska, tillväxtmarknadsföring, är alla buzzwords inom denna bransch, men vad betyder det egentligen? Det är ett datadrivet tillvägagångssätt inom marknadsföring som fokuserar på kontinuerligt testa och optimera olika taktiker för att uppnå företagstillväxt.

start_growth

Utmana antaganden

Vi gör inte antaganden; vi utmanar antaganden. Bara för att TikTok har en stor publik betyder det inte att din publik finns där. Du behöver testa vilka medier och strategi som är rätt för dina affärsmål. Vi är inte lojala mot specifika digitala verktyg som andra är. Vi är engagerade i din företagstillväxt.

En transparent samarbete

Vi kommer aldrig att vara experter inom din bransch. Det är därför ett transparent samarbete där du har tillgång till all data är avgörande för att ta din tillväxt till nästa nivå. Även om vi är övertygade om att vi kommer att ge insikter och förändringar som växer ditt företag, kommer du alltid att ha branschkunskapen som gör att du kan se saker som andra inte kan. Med denna nivå av transparens kan vi hitta nya möjligheter som är specifikt anpassade efter din situation.

losningar_karriar
om_oss

Kunskapsdelning

Vi har kunskapen om alla de olika verktyg och plattformar vi använder, du har kunskapen om ditt företag. Genom att samarbeta och dela vår kunskap om de specifika verktyg och plattformar vi använder kommer vi att uppnå bättre resultat tillsammans.

Lätt att skalas upp

I den digitala sfären har vi data för att beräkna den nuvarande marknaden. Detta gör det möjligt för oss att uppskatta resultaten och kostnaderna för att skala upp. Ibland kan det vara lika enkelt som att vrida på en ratt, andra gånger kan det kräva nytt innehåll och strategi, men alternativet är alltid där och under din kontroll. Denna förutsägbarhet öppnar upp nya möjligheter för planering och sätta mål som leder till hållbar tillväxt för ditt företag.

start_system_developement

Låt oss samarbeta och växa tillsammans

Oavsett om du är på väg att växa din e-handel eller expandera ditt B2B-företag till nya marknader kan vi vara din partner på den resan. Vi driver din tillväxt med data och insikter.

Är du redo att påbörja resan att ta ditt företag till nästa nivå? Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan samarbeta för att driva tillväxt för ditt företag.

Kundärende

Karriär

Intresserad av att gå med i vårt team av experter?

Se våra lediga tjänster och ansök nu.

Lediga tjänster

358A8091

Kontakt

Redo att se vad vi kan göra för ditt företag?

Piktiv-foto-tuana-210910-469